dilluns, 30 de novembre del 2009

Visita fundació Joan XXIII



El dijous 19 de Novembre, dintre de la setmana d'activitats, vam anar a visitar la fundació Joan XXIII. Està formada pel col·legi Joan XXIII i la fundació Ituarte. Com escola està plenament arrelada al barri i aquest és un punt molt important a tota la seva història i que s'encarreguen de mantenir viu en tot moment. Crea un vincle real entre les famílies i l'escola, sabent de la importància d'aquesta per la bona educació dels infants. Ténen molt clar que l'us de les TIC's ha ser des de ben petits i es creuen que som un més a la resta del món. En el powerpoint anterior, fet per l'escola, podem veure els valors i les característiques bàsiques d'aquesta.

La fundació Ituarte va ser creada on estava l'antiga piscina del col·legi, sembla una dada sense massa importància, però cal dir que en el seu moment en lloc d'utilitzar el recinte per fer-hi aules ja van ser pioners i van voler crear alguna cosa diferent pel servei del barri. Així és com van crear aquest centre obert a tots els veïns i empreses per donar a conèixer les TIC a tothom.
Nosaltres concretament van anar-hi per veure com aplicaven les TIC's a les aules d'Infantil.
Aquests nens i nenes aprenien des de ben petits amb elles i no li donaven més importància al que feien, com tindria que ser. Ells no veuen les noves tecnologies com una cosa llunyana, al contrari, per a ells són tant normals com un llibre o un llapis. De fet a la seva vida com a estudiants potser escriuran més a un ordinador que a un full de paper. Van anar-hi a aquesta escola com si fos una cosa molt estranya i anormal, de fet ho és. Aquest és el problema que patim i que de ben segur patirem durant molts anys. Ensenyar des de petits amb TIC's és una cosa bàsica per poder construir una societat de qualitat, com ho podrem aconseguir ?
Les fotografies del següent powerpoint són fetes per mi.

View more presentations from franciscocp1.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada