dimecres, 4 de novembre del 2009

Seminari 27 d'Octubre

En aquest cas vam començar explicant dos contes , van ser Rínxols d'or explicat per la Bea i els Tres porquets fet per l'Esther. No ens creiem que podem explicar un conte bé , tenim massa vergonya i por a fer-ho malament. Els contes que s'han de posar diferents veus no acabem de posar-las. Això com tot serà qüestió de practicar.
Desprès la Reina ens va fer un exercici sonor, escombra cap a casa. Va demanar-nos les claus a cadascun de nosaltres i les amagava sota la taula fent-las sonar. Havíem de saber quines eren les nostres pel soroll que feien. Interessant proposta per reconèixer sons familiars, quasi tothom va fer-ho bé.
El següent dia s'havia de fer un debat i vam triar el tema, portar o no uniforme a col·legi. Es van crear dos grups i tenien que preparar i argumentar el tema per intentar guanyar el debat. Serà una pràctica del debat que haurem de fer a comunicació.
També va entregar els treballs del llibre "Educació i vida quotidiana". Era un primer treball i ens va marcar cap on s'havia de millorar. En el meu cas bastant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada