dijous, 5 de novembre del 2009

Seminari 5 de Novembre

Avui la Sonia ho ha fet molt bé explicant el seu conte La llegenda de Sant Jordi. Ha portat dibuixos, titelles i ninots per representar-la, això ha fet que no hagi patit tants nervis o potser els ha compartit amb el titella. Ha marcat bastant bé les veus del cavaller i la princesa. Ha estat dels millors contes explicats fins ara.
Hem comentat els articles sobre el soroll. Veiem que tot el sistema de l'oïda estat molt protegit, la naturalesa és sàvia i sap que és important pel nostre cos. Som nosaltres amb tota la contaminació acústica que ens envolta i que creem, els quals estem fent-nos malbé l'oïda. Estem tant acostumats a viure envoltats de sorolls que tindríem que fer , com futurs mestres que serem, una reflexió de quina escola volem, educarem valorant el silenci ? Donarem importància a crear una societat neta de contaminació acústica ? Estem acostomats però ens podem desacostumar.
Estar demostrat que viure en espais sorollosos no només perjudica l'oïda, cosa que amb l'edat és normal que ens passi, sinó que també patim estrès.
Tot va lligat amb la cultura, a França per exemple comencen a prohibir aparells musicals que sobrepassin determinats nivells de decibels. Tots els països nòrdics són més respectuosos amb el soroll, si ells ho fan, per què no ho fem nosaltres també ?
Com última cosa ens han donat el calendari de la setmana especial amb moltes activitats per fer. Ara de moment la veiem amb molt treball per fer i potser no veiem la part positiva. Esperem que hi sigui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada