diumenge, 25 d’octubre del 2009

Pràctica tractament de so amb Audacity

Audacity és un programa lliure de retoc de so.Podem descarregar-lo d'aquí.Per fer la pràctica hem seguit els següents passos.
Obrim programa Audacity => Fitxer => Obre => Busquem l'arxiu a retocar => Una vegada el tenim obert ja podem començar a fer els retocs desitjats.
En aquest cas hem fet silenci a una part de la cançó => Genera => Amb el botó esquerre del ratolí seleccionem la part de la cançó que volem silenciar => Silenci => D'acord =>Veiem la part que hem silenciat.Ara ja podem exportar la nostra cançó .Cal dir que el programa crea un arxiu d'un format propi,per exportar amb mp3 fem :
Fitxer => Exporta mp3.
Quan fem el silenci cal fer també amb Efecte =>Cross fade in / Cross fade out , les entrades i sortides de la cançó, per que no sigui tant sec, aquí podem generar un missatge si ho creiem oportú.
Si tenim un micròfon connectat,clicant el botó vermell d'enregistrament podem generar-nos els nostres missatges.Veurem que ens creu una pista nova, que podem copiar i enganxar fer-la coincidir amb els nostres silencis a la cançó.
La cançó amb la qual he fet la pràctica és de Joaquin Sabina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada