dimecres, 30 de setembre de 2009

Sóc un immigrant digital

Sí , tinc 36 anys i sóc un immigrant digital a tots els efectes.
Alejandro Piscitelli fa uns comentaris del llibre La migración digital , escrit per Lorenzo Vilches, alguns d´aquests comentaris ens poden resultar fins i tot graciosos.
Això no puc canviar-ho, tampoc vull, és la meva realitat. Per comoditat, molta gent de la meva generació només fa servir allò que realment l´és necessari no tenim cultura de web 2.0.
No m´agraden tant les comparacions entre immigrants i nadius, millor-pitjor. L´immigrant hem d´acceptar els temps on estem i el nadiu ha d´entendre que existeix un passat diferent , no pitjor.
Estem a un moment on la informació la tenim molt a l´abast i com futurs educadors ens hem d´amot llar a aquesta realitat i acceptar que els infants que educarem han d´aprendre d´una forma diferent a la nostra.
Jo també he trucat per telèfon per saber si ha arribat un mail..... i què ?
Boris Mir al seu blog La mirada pedagógica ens explica que potser tindríem que deixar de diferenciar entre nadius i immigrants i potser pensar més en treballar en apropar-nos entre els més competents i els no tant

dijous, 24 de setembre de 2009

Els primers passos al blog

Estem començant a fer els nostres primers blogs i ens falta pràctica i recursos.Aquest manual, creat per mailxmail, potser ens pot ajudar a començar a fer les coses ben fetes.
D´altra banda el
manifest fet conjuntament per tots el blocaires que van assistir al Evento blog España, ens donarà una visió clara de com hem d´expresar-nos als nostres nous i futurs blogs.
Com bé diu al punt 44 , a divertir-nos !

divendres, 18 de setembre de 2009

Interactivitat

Amb l´ hipertext i l´hipermedia hem canviat socialment. Tota l´informació està a la xarxa i és molt fàcil accedir a ella.S´ha canviat la manera de gestionar i poder accedir a l´informació , ara es fa d´una manera més còmoda i senzilla.Aquest vídeo de la web edu3.cat es prou explicatiu de com hem canviat darrerament.

dijous, 17 de setembre de 2009

Les primeres intencions

Sóc estudiant de primer curs d´Educació Infantil.Aquestes seran les meves primeres aportacions al meu bloc.Ara està molt trist i buit, però una vegada que agafi més coneixements segur que això no serà així. Aquest bloc també serà el lloc on pugui posar tots els meus treballs , de diferents assignatures,dubtes i inquietuds. Us dono la benvinguda al meu bloc.